Portal de vinificatie si viticultura

În medie, rușii sunt gata să cheltuiască aproximativ 3,7 mii de ruble pentru a cumpăra alcool pentru masa de Anul Nou

лучший бокал для шампанского

În medie, rușii sunt gata să cheltuiască aproximativ 3,7 mii de ruble pentru a cumpăra alcool pentru masa de Anul Nou. Acest lucru a fost raportat de „Izvestia” cu referire la materialele Nielsen.

După cum rezultă din rezultatele unui studiu realizat de companie, 84% dintre respondenți au spus că intenționează să cumpere șampanie și vinuri spumante pentru cina de Anul Nou. 59% dintre respondenți au spus că vor bea vin pe masa de Anul Nou, în timp ce 40% dintre respondenți au raportat intenția de a cumpăra votcă pentru sărbătoarea festivă. Potrivit Izvestiei, cheltuielile cu băuturi alcoolice reprezintă 35% din costul total al coșului de produse al unui Revelion. După cum a declarat publicația șeful Centrului de Cercetări pe Piețele Alcoolice Federale și Regionale (DIGIT), Vadim Drobiz, nu există creșteri sezoniere ale prețurilor alcoolului, inclusiv în perioada Anului Nou.

După cum sa menționat într-un studiu Nielsen, printre băuturile nealcoolice de Ziua Anului Nou, sucurile de fructe au ocupat primul loc (77% dintre ruși le-au preferat). Băuturile de sodă erau pe a doua linie, jumătate dintre respondenți intenționează să le cumpere. În plus, 44% dintre respondenți intenționează să cumpere apă minerală pentru masa festivă.

În 2018, potrivit rezultatelor studiului Deloitte, rușii urmau să cheltuiască în medie 16,9 mii de ruble pentru pregătirea pentru Anul Nou. Potrivit sondajului, o mare parte (47%) a cheltuielilor a scăzut apoi și pentru alimente și băuturi. În același timp, respondenții intenționau să cheltuiască încă 42% din bani pentru cadouri, iar restul pentru divertisment.

Sursă