Portal de vinificatie si viticultura

O frumusețe verde neobișnuită din sticlele de vin.

Există mulți cunoscuți adevărați ai unui pahar de vin bun la cină, dar unde să pună sticle goale? În coșul de gunoi – este ceva obișnuit. Afișați creativitate și resurse, iar pentru unul participați la conservarea naturii! Lasă-ți casa să decoreze o frumusețe verde neobișnuită din sticlele de vin.

Новогодние елки из винных бутылок

Copaci de Crăciun din sticle La prima vedere, ne-am îndrăgostit de ideea unui pom de Crăciun cu sticle de vin, rămâne doar să colectăm suma potrivită înainte de sărbători, să scoatem etichetele și să construim un cadru.

1

În câteva minute, câteva ghirlande și un copac designer – gata! Această idee este de natură să inspire proprietarii de restaurante cu vin și chiar de pub-uri. Din sticlele goale de bere, bradul de Crăciun nu este mai puțin spectaculos. Cum să faci un pom de Crăciun cu propriile mâini. Vă prezentăm mai multe fotografii cu copaci de Crăciun, sfaturi și descrieri pentru ei.

4Dacă aveți de gând să faceți singur un copac de sticle, înlăturați mai întâi etichetele. Dacă preferi șampania, acest molid este pentru tine.

Folosiți sticle verzi pentru ca arborele dvs. să pară mai tradițional!

Niciodată nu ne-am propus să sărbătorim Revelionul la vinărie – a venit momentul să facem visul realitate!

Ei bine, dacă această frumusețe nu te convinge să faci un pom de Crăciun cu sticle de vin, nu știm ce se va întâmpla. Dar Anul Nou și Crăciunul sunt siguri că toată lumea va fi strălucitoare, creativă și veselă!

Sursă