Portal de vinificatie si viticultura

30 martie va fi finala concursului de sommelier din Rusia XIX.

Mai mult de 100 de concurenți din 30 de orașe ale Rusiei vor participa la cea de-a XIX-a competiție anuală a Sommelierului rus și își vor prezenta orașele.

30 марта пройдет финал XIX Российского Конкурса Сомелье. ФОТО

În program:

3 cele mai bune sommeliere pe scena hotelului Korston și titlul de cel mai bun sommelier al Rusiei
Salon Sommelier cu vinuri și delicatese de la partenerii competiției
⁃ 1000 de oaspeți și experți din lumea vinului

Trei solicitanți pentru titlul de „Cel mai bun sommelier al Rusiei” vor intra în concursul final al concursului de sommelier rusesc.

Pentru ei, sarcini pregătite de o complexitate deosebită, elaborate de standardele internaționale.

Președintele juriului: președintele Asociației Somelierilor din Rusia – Alexey Sidorov.

30 марта пройдет финал XIX Российского Конкурса Сомелье. ФОТО

În juriu: Anatolie Korneev, Shalva Khetsuriani, Igor Bukharov, Arthur Sarkisyan, Yulia Scavo și cei mai respectați sommelieri, câștigători ai competițiilor ruse și europene.

Conducerea finalei – Pavel Shvets.

Câștigătorul concursului rusesc al XIX-lea va primi o recompensă bine meritată: o insignă de aur a unui membru al Asociației Somelierilor din Rusia, o cupă de provocare, o medalie și o diplomă de onoare pentru locul I și posibilitatea de a reprezenta Rusia la concursul internațional.

Salonul Sommelier va avea loc în cadrul Concursului, în cadrul căruia vor participa 40 de parteneri: cei mai buni producători de vin, companiile de comerț cu vinuri de top, brandurile străine de renume.

Invităm pe toți cei care nu sunt indiferenți în lumea vinului să participe la salon, unde nu numai că poți evalua toate brandurile de vinuri și delicatese prezentate, să vorbești cu experți din lumea vinului, dar și să devii implicat în cel mai prestigios eveniment din lumea vinului.

Sursa