Portal de vinificatie si viticultura

Festivalul de vin va avea loc pe 11 noiembrie în administrația societății cazacilor din raionul Mineralovodsky.

День молодого казачьего вина пройдёт в Минеральных ВодахFestivalul de vin va avea loc pe 11 noiembrie în administrația societății cazacilor din raionul Mineralovodsky.

Inițial, pe teritoriul lui Terek, cazacii erau implicați în fabricarea vinului tânăr numit „chikhir”, iar fructul lunii – „fum”. Acest vin a fost un mare succes cu vizitatorii stațiunilor, ofițerilor și celebrului Kizlyarka („cea mai veche brandy rusă”).

Participanții la festival sunt cazaci angajați în revigorarea vinificației tradiționale din diferite soiuri de struguri, inclusiv soiuri autohtone: negru Tersky, scarlat Tersky, Krasnostop zolotovsky și alte soiuri.

Printre oaspeți se numără cazacii din satul Galyugaevskoy din districtul Kursk, satul Goryachevodskaya, Novopavlovsk.

Vizitatorii vor beneficia de degustare gratuită a vinurilor și de „mizerie” din diverse fructe, tratați cu untură, miel de shashlik și shulum, precum și un concert al echipelor cazaci, un concurs de familii cazaci care va prezenta bucătăria tradițională Terek, tocat. Fondul de premii – chikhir.

Toate sunt binevenite, admiterea este gratuită. Data: 11 noiembrie, începând cu ora 12:00. Adresa: Mineralnye Vody, ul. Proletarskaya, 2, administrația societății cazaice din districtul Mineralovodsky.

Source