Portal de vinificatie si viticultura

Țineți crabul: Festivalul vinului Le Tour de Vin va avea loc la Vladivostok

Bineveniți primăvara strălucitor cu festivalul de vinuri Le Tour de Vin (18+) din Vladivostok! Aranjați o imersiune completă în lumea vinului, gastronomiei și hedonismului pe 20 aprilie la cel mai popular eveniment din orașul Place (100/12 Dneprovskaya St.).

De la 13:00 la 20:30 vă veți bucura de cea mai bună degustare de vinuri din portofoliul L-Wine din Franța, Italia, Spania, Germania, Austria, Noua Zeelandă și Rusia! Vinificatorii și experții în proiect vor organiza cursuri de masterat pe vinuri liniștite și spumante de la festival.

Pentru cei care iubesc un pic mai puternic, de la 15:00 la 18:30 oferim să privim în barul L-Spirits pentru a gusta coniacuri premium, whisky, rom și brandy. Iar de la 19:00 la 22:00 cei mai buni barmani din Moscova și Vladivostok vor pregăti cocktail-uri la bar.

Pe tot parcursul zilei, pe acest loc vor funcționa colțuri culinare gastronomice, unde puteți gusta atât specialități de pe litoral, cât și preparate clasice din bucătăria europeană și asiatică. Toate felurile de mâncare și gustări sunt unite de un lucru – ele sunt perfect combinate cu vinul!

Seara, oaspeții festivalului se vor bucura de un spectacol de vinuri strălucitoare – o competiție pentru titlul de cel mai bun maestru Sabrazh Vladivostok! Dacă nu ați văzut niciodată o sticlă de spumă deschisă cu o sabie, o sticlă sau un cuțit, este timpul să vedeți cum o fac profesioniștii! Festivalul de vinuri se va incheia cu un concert de rock incitant!

Programul atelierului

13:00 – 14:30 „Viitorul vinului din Crimeea”. Speaker: Igor Samsonov, fondator și co-proprietar al companiei viticole din Crimeea „Satera”
15:00 – 16:00 – Hipsteri în vin. Vorbitor: Alberto Buratto, proprietar al companiei viticole Ferro 13
16:30 – 17:30 „Biodynamics: argumente pro și contra”. Vorbitor: Ruslan Kust, sommelier, expert al proiectului L-Wine
18:00 – 19:00 „Bubbles: Toate stilurile și direcțiile.” Speaker: Alexey Mitrofanov, sommelier, expert al proiectului L-Wine
19:30 – 20:30 „Trei balene de L-Spirits: Coniac Meukow, Lambay Whisky, Flor de Caña Rum.” Vorbitori: Roman Tabakov, expert în proiectul L-Spirits; Irina Bessudnova, ambasadorul brandului casei de cognac Meukow

Despre L-Wine

L-Wine este un proiect care introduce consumatorii către cei mai buni producători de vin și băuturi spirtoase. Portofoliul include atât cele mai populare nume de vin, cât și mostre rare, impresionante și remarcabile. Datorită cunoștințelor de specialitate care au stat la baza proiectului, a cursurilor de master și a activităților educaționale, L-Wine îmbunătățește cultura consumului de vin și băuturi alcoolice.

Sursa