Portal de vinificatie si viticultura

Festivalul de o zi de vinuri și mâncăruri naturale

Festivalul de o zi de vinuri și mâncăruri naturale se va desfășura la Muzeul Etnografic Deschis din Tbilisi, pe 22 iunie.

„Vă veți întâlni cu vinificatori georgieni renumiți, vinificatori, restauratori și producători de mâncăruri naturale, puteți gusta vinul pe care l-au îmbătrânit și mâncărurile pregătite de ei. Veți încerca, de asemenea, „prima recoltă” a vinificatorilor începători „, a fost raportat.

Evenimentul va fi, în mod tradițional, dedicat amintirii unui tânăr viticultor georgian Vakhtang Pagava, care a murit tragic într-un incendiu în propria casă în 2017, la vârsta de 30 de ani. Vakhtang sa născut la Tbilisi, dar sa mutat la Kakheti, unde și-a creat propria cramă și a produs vin natural.

Cîntărețul Vikea, cu tastatura Oto Berdzenishvili și chitaristul Beka Vanishvili, va fi responsabil de aranjamentul muzical al festivalului. Vor compune compoziții georgiene și străine din anii ’60. Continuați performanța DJ-urilor.

De asemenea, va fi un colț pentru copii la festival. Apropo, intrarea în festival pentru copii sub 12 ani este gratuită.

Adulții au costat 10 GEL (aproximativ 3,6 USD). Biletele pot fi achiziționate pe site sau în avans pentru a cumpăra online.

Festivalul va fi deschis între orele 18:00 și 23:30. Festivalul este organizat de compania „Kortavebis Marani” (Kortavebis Marani). Informații detaliate pot fi găsite pe pagina Facebook a evenimentului.

Sursa