Portal de vinificatie si viticultura

Festivalul de vinuri din Artsakh

Festivalul de vinificație din Artsakh a intrat în primele 5 evenimente enogastro-toamne. Acest lucru este raportat de agenția analitică TurStat, care a prezentat în toamna anului 2018 cele mai bune festivaluri și sărbători enogastronomice și de vinuri din Rusia și din străinătate.

Evaluarea se bazează pe analiza popularității și a unicității evenimentelor.

Festivalurile de vinuri din Crimeea, din regiunea Rostov, din Teritoriul Krasnodar, din Karabah și Georgia, au condus clasarea celor mai bune festivaluri de enogastrotourism în toamna anului 2018.

Festivalurile „Novemberfest” din Yalta (Crimeea), „Donskaya loza” din ferma Pukhlyakovsky (regiunea Rostov), ​​sărbătorile de vinuri și vinificațiile de lângă Novorossiysk și Semigorsky (regiunea Krasnodar), festivalurile din Artsakh și Kakheti festivaluri populare de vinuri de toamnă cu turiști din Rusia și din străinătate.

Cea de-a cincea ediție a vinului de la Artsakh va avea loc pe 15 septembrie în satul Tog, regiunea Hadrut din Karabah. Programul include un târg de vin Karabakh, o expoziție și un concert. În ziua festivalului, un autobuz special a fost organizat de la Stepanakert la Tog și înapoi.

Potrivit agenției, turismul enogastronomic din Rusia și din străinătate, inclusiv vizitele la e-festivaluri, este una dintre cele mai rapide cresteri din industria turismului.

Sursa