Portal de vinificatie si viticultura

Festivalului de vinuri ruse Golitsyn

Dragi colegi,

O masă rotundă cu privire la problemele industriei, un salon de vinuri, acordarea concursului de degustare a leului de aur – toate aceste evenimente au constituit programul Festivalului de vinuri ruse Golitsyn, al cărui partener general a fost rețeaua Karusel Trading

Golitsynsky Festivalul de Masă rotundă pe tema „denumiri geografice Vinuri – calea spre consumator“, în cazul în care experții din industria vinului, reprezentanți ai organelor de stat, asociații de vin și de distribuție a sindicatelor și HoReCa au discutat aspecte legate de dezvoltarea industriei: stimularea cererii pentru vinuri interne, perfecțiune mecanismele lanțului de mărfuri, modalități de a crea loialitate față de consumatori și multe altele. În remarcile sale de deschidere, Serghei Pavlov, director de marketing al TS Karusel, a subliniat interesul rețelei pentru vinurile rusești de înaltă calitate, nevoia de relații deschise și de încredere între comercianți cu amănuntul și vinificatori. Președintele Federației Restauratorilor și Hotelierilor din Rusia, Igor Bukharov au o lipsă de conștientizare cu privire rus restauratori vinului și faimosul vinificatorul din Crimeea Valery Zakhar’in și-a exprimat ideea că rușii înșiși trebuie să învețe să iubească și să respecte vinul lor. Șeful adjunct al departamentului de viticultură, vinificație și produse din tutun Marina Sagarsas a ținut un discurs primit de la Ministerul Agriculturii. În cadrul dezbaterii, expert vin independent Dmitri Fedotov, managerul de proiect WineRetail Alexander Stavtsev cunoscut restaurator Sankt Petersburg Kirill Zimin, The fvw investitor „Koktebel” Elena Yakubchik, director de dezvoltare la fabrica de vinuri „Jubileul” Serghei Nevski, președinte al ONG-ului „ROSTVINO” Evgeny Fedorov, Vyacheslav Merkulov, directorul companiei Southern Wine Company, Valery Loginov, șeful proiectului Grafskaya Balka Manor. Organizatorul Festivalului, șeful KITMEDIA, Yury Yudich, a acționat ca moderator al mesei rotunde.

Festivalul a fost completat de ceremonia de premiere a câștigătorilor concursului Leul de Aur, care ocupă în mod tradițional un loc serios în programul Festivalului. Juriul, reprezentat de experți importanți din industria vinicolă a Rusiei, sa strâns cu o zi înainte, la St. Petersburg, unde câștigătorii au fost determinați în timpul degustării orb. Juriul a fost format din: Kirill Burlutskiy Irina Mandrik Norbert Klenkhart, Dmitry Fedotov, Xenia Kovchina Serghei Dubovik, Alexander Kasatkin, Iuri Yudichev, Elena și Igor Rudova Sharbatov.

Premiile au fost acordate imediat în șase nominalizări, iar în acest an câștigătorii Lions Golden sunt:

– În nominalizarea „Cel mai bun vin spumos” Sharma „de la Festivalul Golitsyn” Myskhako Cuvee „, Myskhako;

– în nominalizarea „Cel mai bun cognac rusesc” al Festivalului Golitsyn – „Petru cel Mare”, Fabrica de Cognac Kizlyar;

– În nominalizarea „Cel mai bun vin de desert” de la Festivalul Golitsyn – „Muscat alb de piatra roșie”, Massandra

O noutate plăcută pentru câștigătorii din mai multe categorii a fost un premiu special al partenerului general. Certificatul de înscriere în matricea de sortimente, prezentat de Serghei Pavlov, directorul departamentului de marketing al FCS Karusel, a fost acordat câștigătorilor:

– în nominalizarea „Cel mai bun vin roșu” al Festivalului Golitsyn – „Meganom Select”, Sun Valley;

– în nominalizarea „Cel mai bun vin alb” al Festivalului Golitsyn – „Cru Lermont Riesling”, Fanagoria;

– În nominalizarea „Cel mai bun vin spumos” clasic „al Festivalului Golitsyn -” PINO GRI MILLEZIM „, Lumea Nouă;

În ciuda zilei înghețate din decembrie, Festivalul Golitsyn sa încheiat într-o atmosferă caldă și prietenoasă. Publicul de la Sankt-Petersburg a salutat cu căldură vinificatorii, profesioniștii au stabilit contacte de afaceri, iar iubitorii de vinuri și-au completat colecția de gusturi și impresii.

Ne vedem la Festivalul Golitsyn 2019!