Portal de vinificatie si viticultura

Conferința internațională „Arta vinului”, un festival de vinuri și un concurs internațional de degustare

ACTIVITĂȚI INTERNAȚIONALE
Conferința internațională „Arta vinului”, un festival de vinuri și un concurs internațional de degustare (Uzbekistan, Tașkent)
C, douăzeci și un au 23 noiembrie 2018, în „Uzexpocentre“ va avea loc Festivalul Vinului „Arta Vinului“ și concursul de degustare internațională.

Festivalul „Arta vinului” are loc cu scopul de a îmbunătăți cultura vinului și dezvoltarea industriei vitivinicole în Uzbekistan.

Acesta este urmat de vinificatorilor bine-cunoscute interne și externe, experți și experți în domeniu, reprezentanți ai organizațiilor internaționale și ai corpului diplomatic acreditat în Uzbekistan.

„Arta vinului” – un festival neobișnuit, care include activități în trei domenii: educație, știință și divertisment.

Conferința internațională „Arta vinului”. Tendințe inovatoare și moderne de vinificație“, un festival, o competiție care are loc în scopul dezvoltării relațiilor internaționale în domeniul vinicol.

Pe partea SA „Uzsharobsonoat“ în scopul prezentării produselor de vinificație rusești pe piața Republicii Uzbekistan va fi prezentat gratuit echipate taxă spațiu exponat.

AO Uzsharobsonoat este autorizat de către stat pentru a promova o strategie comună viticultură industrie, vin, producția de alcool. Structura companiei include 67 de întreprinderi cu o capacitate totală de producție a vinului și a materialelor vitivinicole.

Participanți la festival:
Participanți din Bulgaria, Ungaria, Georgia, Italia, Moldova, Rusia (Crimeea, Krasnodar și Moscova), Franța și Japonia. Printre ei Leonardo Komuchchi – Președintele Sommelier «Santuccio» Asociația Babahodzhaeva Orzugul – reprezentant al Școlii Tokyo de somelier Zagoruiko Victor Afanasievich – Președinte al Uniunii Vinificatorilor din Crimeea, Margarita Pankratova – Reprezentant administrativ al Institutului de Oenologie din Champagne în Rusia și țările CSI și mulți alți reprezentanți ai sectorului vitivinicol.

Programul festivalului:
expoziții de produse vitivinicole;
Bazarul estic;
conferință științifică și tehnică internațională „Tehnologii inovatoare în vinificație și viticultură”;
cursuri de masterat de la sommelierii străini și cei din țară;
concurs internațional de degustare;
cursuri de master asupra culturii consumului de vin.

Informații suplimentare:
+71 244 18 17, +71 244 0637, +71 244 3947
pressa@vinsanoat.uz, ved_vinprom@mai.ru, dev@vinsanoat.uz

Sursa