Portal de vinificatie si viticultura

Project CRUSH & PRESS 2010

Ampelos (producător de vin) și Poliproject Exhibitions LTD (organizator) au onoarea de a vă invita compania să participe la proiectul unic CRUSH & PRESS 2012.

Primele companii care au participat la proiectul CRUSH & PRESS 2010 au fost MOLDCELL și Justar. În 2012, s-au alăturat „Aeroportul Internațional Chișinău”, „Moldexpo” S.A. și „Institutul Național de Standardizare și Metrologie„.

Dacă preferați proiecte interesante neconvenționale, dați seama de importanța culturii corporative și a muncii în echipă, folosiți instrumente eficiente de PR, sunteți un cunoscător al vinului bun, atunci oferta noastră este pentru dvs.!

Vă oferim puțin pentru a vă implica în profesia de vinificatori – MÂNECELE DUMNEAVOASTRĂ VA FACEȚI VINUL DUMNEAVOASTRĂ, de o calitate excepțională și individualitate luminată. Împreună cu dvs., în perioada octombrie 2012 – mai 2013, familia Lukyanov va lucra – cei doi frați ai noii generații de vinificatori, care au creat vinul sub marca Et Cetera.

Procesul de producție este cea mai bună modalitate de a uni o echipă într-o echipă de oameni asemănători, de a crea valori corporative și de a stabili tradiții. Veți trece prin întregul proces de producție a vinului: de la recoltarea strugurilor la îmbutelierea și etichetarea. Participarea la un proces de producție real, axat pe obținerea produsului final, vă va permite să ralializați echipa în cel mai bun mod posibil și să formați o tradiție demnă de companie.

Rezultat: Vinul este cel mai bun cadou pentru parteneri, prieteni, colegi și iubiți. Veți câștiga experiență practică în vinificație la o fabrică modernă. Veți primi un butoi de vin (din soiuri Cabernet Sauvignon, Merlot sau Blend – la alegerea dvs.), care va fi în cele din urmă turnat în 300 de sticle cu un produs exclusiv sub MARCA TA. Puteți să creați propria dvs. etichetă personalizată – expresia perfectă a istoriei dvs. unice și a imaginii companiei.

Acest proiect va fi anunțat în mass-media ca promovarea consumului de vin pe piața locală. Companiile care au participat la proiectul CRUSH & PRESS vor primi, de asemenea, un canal de comunicare suplimentar pentru a-și poziționa imaginea. Această ofertă este limitată – doar 10 participanți la proiect pe sezon, adică – cele mai mari companii de top din diferite segmente de piață.

Termeni și condiții:

Costul produsului CRUSH & PRESS (1 baril – maximum 10-12 persoane) este de 4000 de euro. Acest preț include absolut toate costurile asociate cu acest proiect (costul materiilor prime, ambalarea, producția de etichete, serviciile conexe, materialele componente și barikul francez, organizarea de mese și pauzele de cafea la fabrica în timpul vizitelor obligatorii și degustărilor de vinuri). plata pentru acest proiect: 50% până la 15 septembrie 2012, 50% până la 30 aprilie 2013.

Vom fi bucuroși să răspundem la întrebări suplimentare legate de acest proiect în timpul unei întâlniri personale, oricând convenabilă pentru dvs. Ne puteți contacta prin telefon. + 373 22 222 070 sau e-mail: sp@poliproject.md.
Manager de proiect Pavel Sidorenko (+373) 060 230 013 sau 079 230 013.