Portal de vinificatie si viticultura

Festivalul vinului din Gruzia va avea loc la Moscova.

Incendiare sărbătoare georgiana a vinului și culturii invită oaspeții în Galeria Zurab Țereteli p, 15 noiembrie a acestui an.

Ð'ÐнныÐ1 ФесÑ'ÐÐ2аÐ

Prima ediție a Festivalului „un Nou Georgia”, cu succes, ultima anul trecut, a lăsat țita dintr-un șir de evenimente culturale. Profesioniști de pe piață și iubitorii de vin au putut degusta noutate georgian de vinificație și bucura de un program cultural, care a inclus spectacolul de modă a colecției designerului Maria Maturelli, master-clase de școală în limba georgiană Tamarjoba, un spectacol de dans popular colectivului „Метехи”.

Festivalul Vinului

Festivalul a fost deschis de miine Zurab Constantinovici Țereteli, a accentuat acesta, că un consum moderat de vin, acesta este secretul georgian de longevitate și de sănătate.

Festivalul Vinului

Evenimentul din acest an promite să fie nu mai puțin bogată și interesantă. Iată ce spune organizator al Festivalului, șeful companiei  Iurie Iudici: „Am primit excelent de impuls la locul de muncă, datorită entuziast comentarii despre Festival. Sperăm că și de această dată a trăi până la așteptările publicului, de a păstra o combinație de vin de interior și de divertisment național show”

Festivalul Vinului

Festivalul „un Nou Georgia” este posibilitatea de a participa la degustări și master-clase, de a socializa cu vinificatorii, și de a face de neuitat vin de călătorie, care se va deschide în toamnă Moscova solare de vin din Georgia, bine cunoscute, așa și noi pentru Tine.

Festivalul Vinului

Sursa