Portal de vinificatie si viticultura

Festivalul Vinului Beregovo

Берегово приглашает ценителей солнечного напитка на 16-й фестиваль "Белое вино"Festivalul Vinului Beregovo invită gurmanii și iubitorii băuturii solare. 8-10 martie, el deschide sezonul gastronomic de primăvară în Transcarpatia.
În acest an va fi cel de-al 16-lea festival internațional de vinuri. Beregovshchina este terenul de vin alb uscat, de aceea festivalul este numit „vin alb”.
În programul festivalului din Beregovo, desigur, degustare de vinuri. În plus, iubitorii și cunoscătorii băuturilor solare au ocazia de a interacționa cu viticultorii din Transcarpatia, de a afla despre produse noi, de a auzi legende interesante, de a se bucura de soiuri unice, de rețete de autor și de amestecuri de vinuri.
Punctul culminant al festivalului de vin din Beregovo este procesiunea festivă a cavalerilor ordinului de vin din St. Wenzel și dedicarea noilor membri.
40 de cei mai buni producători de vinuri din Beregivshchyna, precum și oaspeții din alte regiuni sunt așteptați să participe la festival. Vinificatorii din Ungaria și Slovacia sunt așteptați. Fiecare dintre ele are în colecția sa 1-2 soiuri originale, care este mândria lor.
Pentru cei care nu consumă vin, vor fi oferite alte produse, în special brânzeturi, delicatese din carne, suc de struguri, brânză, brânză.
Locul de desfășurare a festivalului de vin va fi centrul orașului Beregovo, 8-10 martie 2019
În Transcarpatia se organizează mai multe festivaluri de vin pe tot parcursul anului. Acest festival de vinuri este inclus în lista de festivaluri recomandate de vinuri din Transcarpatia, care reprezintă cele mai bune tradiții ale viticulturii și vinificării din regiune.

Sursa