Portal de vinificatie si viticultura

Vinificatorii au anunțat un concurs de vin toate-Estonian de vin.

Виноделы объявили всеэстонский конкурс домашнего винаUniunea Berarilor Mici și compania Veinivilla au anunțat al nouălea concurs de vin și cidru de casă. Cea mai mare competiție din Estonia, dedicată vinificatorilor de amatori, se așteaptă la participarea vinului și a cidrului din anul precedent și îmbutelierea anterioară.

Potrivit unui membru al Consiliului de Administrație al Uniunii Micilor Breviari din Estonia și inițiator al concursului pentru cel mai bun vin de casă Tiina Kuuler, pentru a face un vin de succes care poate aduce victorie, nu este nevoie de ceva exotic – băuturile câștigătoare anterioare au fost făcute din fructele și fructele estonice. „În rândul vinificatorilor autohtoni estonieni, desigur, merele sunt materia primă preferată, urmate de coacăze de toate culorile și de coacăze, iar pe locul trei este rebarbatul, a cărui popularitate este într-un fel o surpriză și numai după ele sunt materii prime neobișnuite. Astfel, toată lumea are multe oportunități de victorie „, a explicat Cooler și a adăugat că în trei cazuri merele au câștigat în doi ani, cireșul în doi ani, chokeberry-ul negru în doi ani și coacăzul verde într-un an.

„Participarea la concursul de vin cel mai important este dorința și determinarea. Scopul concursului, care reprezintă un vin realizat cu sârguință, este de a îmbunătăți cultura viticolă estonă și de a vă reaminti că există o alternativă demnă de vinuri și struguri de struguri străini „, a adăugat Cooler.

Source