Portal de vinificatie si viticultura

Salonul Vinurilor Moldovenești va avea loc pentru a doua oară chiar în centrul Moscovei

Salonul Vinurilor Moldovenești va avea loc pentru a doua oară chiar în centrul Moscovei, în faimosul hotel istoric Metropol, cu deschidere pe 9 decembrie 2019, ora 16:00.

Partenerii oficiali ai Salonului sunt fabrica de vinuri și coniacuri KVINT Tiraspol, CRICOVA Combine și compania comercială de vinuri Moro. Organizator de evenimente – Forumul vinificației Mării Negre

Companiile moldovenești și cele mai bune vinuri ale acestora vor deschide o serie de promoții tradiționale de Revelion pentru elita vinului din Moscova (distribuitori, comercianți și restauratori, experți, jurnaliști ai mass-media specializate și reprezentanți ai agențiilor de turism implicate în enogastroturism, precum și pentru cumpărătorii privați și consumatorii finali).

Scopul Salonului este de a crește vânzările de Anul Nou și de a face cunoștință cu inovațiile vinului ale companiilor care lucrează deja pe piața rusă sau intenționează să obțină acreditarea pentru munca în Rusia.

În cadrul Salonului se desfășoară: o expoziție-degustare a produselor companiilor vinicole din Moldova; cursuri magistrale de companii; licitații și concursuri intelectuale de consum cu prezentarea premiilor producătorilor moldoveni.

Companiile vinicole din Moldova au acum un avantaj competitiv serios sub forma unei taxe zero stabilite deja stabil și posibilitatea transportului produselor către Federația Rusă pe teritoriul Ucrainei (doar Republica Moldova are un astfel de privilegiu). Interesul distribuitorilor, comercianților și consumatorilor finali pentru produsele vinicole din Moldova este în creștere semnificativă.

Atât calitatea, cât și gama de vinuri și coniacuri oferite de întreprinderile moldovenești se îmbunătățesc. Salonul va prezenta multe produse noi. La vacanța noastră vor participa deja cunoscute companii vinicole din Moldova, care sunt atât de noi pentru publicul din Moscova.

Muzică, dansuri populare și moderne moldovenești – brânză incendiară și jock în jurul copacului de Anul Nou, precum și gustări naționale moldovenești vor decora degustarea și comunicarea participanților și vizitatorilor Salonului nostru festiv.

Invităm producătorii moldoveni, importatorii și distribuitorii ruși de vin și coniac moldovenesc să ia parte la Salon ca expozanți. Așteptăm cu nerăbdare să degustăm și să discutăm cu colegii moldoveni de profesioniști de piață și pasionați de vin.

Al doilea salon moldovean de vin la FB: https://www.facebook.com/events/458437948143480/

Contacte organizator pentru înregistrarea companiilor expuse: e-mail: forum@blackseawine.ru

telefon: +7 (495) 9682651

Înregistrarea pentru vizitatorii Salonului – profesioniști de pe piață și pasionați de vin se deschide pe 25 noiembrie 2019. pe site-ul BSF: www.blackseawine.ru

Rezultatele Primului salon al vinurilor moldovenești la Moscova: la FB – https://www.facebook.com/events/224057455173668/

pe site-ul Forumului vinului din Marea Neagră – http://www.blackseawine.ru/salon-moldavskih-vin.html

WWW.BLACKSEAWINE.RU