Portal de vinificatie si viticultura

Legislația va fi modificată pentru a face viticultura mai atractivă pentru fermieri.

Legislația va fi modificată pentru a face viticultura mai atractivă pentru fermieri.
Discuția despre noua lege a viticulturii și vinificației, pe care Duma de Stat ar trebui să o adopte înainte de sfârșitul anului 2019, a avut loc pe site-ul Summit-ului All-Russian al vinificatorilor din Crimeea. Președinte al Consiliului SRO „Vinogradar și Vinificatori”, director executiv al ZAO „Abrau-Durso” Julia Parkhomenko.

Yulia Parkhomenko, legea actualizată ar trebui, în primul rând, să reglementeze clar producția de vin și distilat din struguri domestici. Pentru astfel de produse se poate stabili o impozitare preferențială, care В России к виноградарству привлекут малых и средних фермеров

va deveni un stimulent suplimentar pentru dezvoltare.

Industria poate obține un efect pozitiv din creșterea și dezvoltarea fermelor țărănești. Astfel, din 2020, este posibil să se permită producerea și vânzarea a până la 15 mii de decalitre de materiale viticole din fermă. Aceasta este de trei ori mai mare decât ceea ce este permis acum.

Potrivit lui Yulia Parkhomenko, s-au desfășurat o mulțime de activități legislative în așteptarea viitoarelor schimbări din industrie. De exemplu, Codul Fiscal conține dispoziții care stimulează așezarea viilor noi și care compensează costurile construcției de capital în complexele viticole. Codul civil consacră regula privind proprietatea intelectuală pentru o indicație geografică protejată și o denumire de origine protejată.

După cum a raportat anterior Kuban News, două tipuri de vin fabricate pe teritoriul Krasnodar au câștigat concursul de vinuri Lev Golitsyn din Crimeea.

Sursa