Portal de vinificatie si viticultura

Arpentin: alcool in restaurante

Directorul oficiului Național a viei și vinului, Gheorghe Arpentin versat în înțelepciunile moldoveni de stabilire a prețurilor de restaurante.

 

Audio

Puțin în Moldova găsi persoane, care consideră că prețurile la vinuri moldovenești restaurante absolut justificate și sunt reale. În cele mai multe cifre în secțiunea de meniu „băuturi Alcoolice” provoacă nedumerire și întrebarea, de ce prețul pentru o sticlă de vin sec restaurantul depășește magazin de cost în trei, iar uneori și de cinci ori.

Această întrebare este valabil, — consideră directorul oficiului Național a viei și vinului, Gheorghe Arpentin. Exagerat de umflate preturile la vinuri în vinicole din țară este un fenomen anormal. Mai mult decât atât, își pierd din cauza unor astfel de алчной politicii de preț, nu numai clienții, dar ei înșiși restaurante și vinificatorii.

„Potrivit statisticilor, anul trecut, consumul de vinuri în restaurante a scăzut cu 30%, iar unul dintre motive a devenit un factor de preț. Iată, astfel, consumatorii sunt pedepsiți de vânzători. Și există previziuni că în acest an vânzările vor fi chiar mai puțin”, a menționat interlocutorul, în cadrul programului „Expertiza” postul de radio Sputnik Moldova.

 

Источник

Cricova: labirinturi, degustări și vin excelent
Криковские подвалы: город под землей, лабиринты, дегустации и отличное вино – корреспонденты Sputnik ...
Exportul inspiră optimism
Результаты экспорта молдавской алкогольной продукции (по кодам 2204-2208) за первые семь месяцев нын ...
Deja adulți: un vinificator amator a devenit un profesionist
На днях полку малых виноделов Молдовы прибыло еще одним микропредприятием - ООО Winetage (от слов wi ...