Portal de vinificatie si viticultura

Moldova a fost primită la Camera de Comerț și Industrie Surgut

La 22 martie, o delegație din Republica Moldova a fost primită la Camera de Comerț și Industrie Surgut. În cadrul reuniunii au fost discutate perspectivele cooperării economice și comerciale bilaterale.

Текстиль, вино и фрукты: чем Молдова планирует удивлять жителей СургутаPotrivit serviciului de presă al administrației orașului, reprezentanții Moldovei au prezentat o prezentare a dezvoltării economice a regiunii, au exprimat principalele domenii de cooperare cu Surgut. Ministrul-Consilier al Ambasadei Republicii Moldova în Federația Rusă, Eduard Melnik, a comunicat despre scopul vizitei delegației la Surgut.

„O componentă importantă este consolidarea legăturilor în domeniul economic. Traseul logistic din Moldova spre Surgut nu este ușor, între timp, vedem că sunt furnizate anumite grupe de mărfuri. Vrem să stabilim interacțiunea cu întreprinderile locale, astfel încât relațiile noastre să fie sistematice, să se dezvolte la un nivel superior „, a exprimat Ministrul-Consilier al Republicii Moldova.

La întâlnire au discutat livrările de fructe proaspete către Surgut, precum și problema stabilirii livrărilor regulate de vinuri, sucuri, produse din industria textilă, promovarea turismului sanitar și gastronomic în rândul locuitorilor din Ugra și Surgut.

În timpul vizitei de lucru, a avut loc o întâlnire a primarului Surgut Vadim Șuvalov și a delegației Republicii Moldova în administrația orașului, iar sâmbătă oaspeții orașului au participat la Congresul VII al Uniunii Organizației Interregionale a Uniunii Sindicatelor din Moldova „Bashtina” și la deschiderea concertului dedicat sărbătorii naționale „Martisor”.

Sursa

„Anul Vitivinicol 2019”
                    Oficiul Naţional al Viei și Vi ...
Lista câștigătorilor EAWSC 2020
Number Wine name Country Company Average score 1 Divin DFVV „VICTOR” 15 years Colecția d ...
Noi recorduri pentru Vinul Moldovei. Exporturile pentru 2019 au atins cele mai mari cifre din ultimii 5 ani
Produsul mândriei naționale, Vinul Moldovei a încheiat anul pe un trend ascendent, înregistrând valo ...