Portal de vinificatie si viticultura

VINURILE DIN MOLDOVA ÎN AFARA GRANIȚELOR

Platforma Gustos Life, în parteneriat cu moldovawines.eu, a publicat o serie de degustări internaționale online de vin moldovenesc cu livrare preliminară la adresa indicată de participanți nu numai din Moldova, ci și din întreaga lume.

 

Primul astfel de eveniment, Moldova Wines in Europe, va avea loc pe 25 septembrie la ora 20.00 (ora Moldovei) și este destinat diasporei ce locuiește în țările Europene.

 

Livrarea vinurilor propuse pentru degustare va fi efectuată (în termen de la 30 de ore – până la 6 zile) în următoarele țări: Portugalia, Spania, România, Germania, Austria, Belgia, Danemarca, Franța, Ungaria, Olanda, Italia, Luxemburg, Lituania, Polonia, Republica Cehă, Croația, Estonia, Finlanda, Irlanda, Norvegia, Marea Britanie, Suedia, Malta, Slovacia, Latvia și Cipru.

 

Mai mult ca atît, platforma intenționează să petreacă și degustări ulterioare care vizează crearea unui canal internațional pentru promovarea vinului moldovenesc în întreaga lume. În special, evenimentele: Moldova Wines in Europe ediția a II-a, Moldova Wines in Asia, Moldova Wines in Australia, Moldova Wines in New Zealand, Moldova Wines in SUA etc.

 

Acum pentru producătorii de vin se creaza un canal global de comunicare online cu consumatorii săi prin organizarea și desfășurarea de degustări de vin, pentru care există nu numai doar soluție tehnică și logistică, dar și somelierii care vorbesc engleză, portugheză, română, franceză și rusă, etc.

 

Așteptăm cu nerăbdare noi evenimente – între timp, facem share și invităm prieteni din Europa să participe la Moldova Wines in Europe https://onlinetastings.gustos.life/ro/vt/37

Drinks+ – portal specializat despre vinuri, băuturi spirtoase, restaurante și gastronomie – acum și pentru Moldova și România!
  Grupul media Drinks + este o asociație unică de experți și unul dintre cele mai vechi grupuri ...
Oamenii Vinului sunt apreciați cu medalii și distincții pentru dezvoltarea sectorului.  Doi jurnaliști străini, premiați pentru promovarea Vinului Moldovei
Munca, pasiunea, răbdarea și perseverența celor implicați în dezvoltarea și promovarea sectorului vi ...
Ziua Națională a Vinului a fost marcată și peste hotarele țării!
  Așa cum spune tradiția, Ziua Națională a Vinului a fost celebrată și peste hotarele țării. În ...