Portal de vinificatie si viticultura

„Aeroflot” a câștigat concursul pentru cele mai bune vinuri din clasele mari de servicii

Foto: Vladimir Astapkovich / RIA Novosti
Aeroflot a ocupat o poziție de lider în competiția ediției americane a Global Traveler pentru cele mai bune vinuri din servicii de înaltă clasă. Transportatorul rus a primit primul loc în nominalizarea „Cel mai bun vin alb în clasa business pe zborurile internaționale”, a declarat compania aeriană Lente.ru.

Aeroflot sa clasat pe locul al doilea în categoria „Cea mai bună șampanie în clasa business pe zboruri internaționale”. În ambele nominalizări, compania aeriană principală din Rusia a depășit competitorii puternici din SUA, Europa și Asia – United Airlines, Delta Air Lines, British Airways, BrusselsAirlines, All Nippon Airways.

Cea mai cunoscuta publicatie de calatorie americana, Global Traveler, a organizat concursul „Wines on the Wing” din 2004. De data aceasta a avut loc la New York concursul anual între companiile aeriene globale. Concurentul a prezentat instanțelor de experți cinci probe de vinuri – două roșii, două albă și una spumante sau șampanie. Juriul a cuprins sommelierii, proprietarii magazinelor de vinuri și producătorii de vin. Judecătorii au evaluat fiecare probă în funcție de rezultatele degustării „orb”.

Una dintre componentele importante ale serviciului de la bord este alimentele și băuturile oferite. Aeroflot a primit în mod repetat premii de prestigiu pentru vinurile de înaltă calitate. La începutul acestui an, a fost distins cu premiul de bronz al premiului internațional Cellars in the Sky în categoria Best wine fortified desert în clasa Business.

Sursa 

În Crimeea va fi prezentat vin din struguri, pe care domnitorul Vladimir la comunat
At the V Yalta International Economic Forum (YIEF), which runs from April 17 to April 20, wine from ...
În Ingusheția, pentru prima dată din vremea sovietică, au fost așezate podgorii
В Ингушетии впервые с советских времен заложили виноградники  ...
Câștigătorii celei de-a patra ediții a concursului „Vin de casă din must de la Jidvei”
Sâmbătă, 13 aprilie 2019, Castelul Bethlen-Haller din Cetatea de Baltă a găzduit cea de-a patra ediț ...