Portal de vinificatie si viticultura

„Aeroflot” a câștigat concursul pentru cele mai bune vinuri din clasele mari de servicii

Foto: Vladimir Astapkovich / RIA Novosti
Aeroflot a ocupat o poziție de lider în competiția ediției americane a Global Traveler pentru cele mai bune vinuri din servicii de înaltă clasă. Transportatorul rus a primit primul loc în nominalizarea „Cel mai bun vin alb în clasa business pe zborurile internaționale”, a declarat compania aeriană Lente.ru.

Aeroflot sa clasat pe locul al doilea în categoria „Cea mai bună șampanie în clasa business pe zboruri internaționale”. În ambele nominalizări, compania aeriană principală din Rusia a depășit competitorii puternici din SUA, Europa și Asia – United Airlines, Delta Air Lines, British Airways, BrusselsAirlines, All Nippon Airways.

Cea mai cunoscuta publicatie de calatorie americana, Global Traveler, a organizat concursul „Wines on the Wing” din 2004. De data aceasta a avut loc la New York concursul anual între companiile aeriene globale. Concurentul a prezentat instanțelor de experți cinci probe de vinuri – două roșii, două albă și una spumante sau șampanie. Juriul a cuprins sommelierii, proprietarii magazinelor de vinuri și producătorii de vin. Judecătorii au evaluat fiecare probă în funcție de rezultatele degustării „orb”.

Una dintre componentele importante ale serviciului de la bord este alimentele și băuturile oferite. Aeroflot a primit în mod repetat premii de prestigiu pentru vinurile de înaltă calitate. La începutul acestui an, a fost distins cu premiul de bronz al premiului internațional Cellars in the Sky în categoria Best wine fortified desert în clasa Business.

Sursa 

Sticle de vinuri rare vândute la licitație pentru prețuri fabuloase
Бутылки редких вин проданы на аукционе за баснословные цены ...
Câștigătorii concursului „Georgia” este locul de naștere al vinului „sunt anunțate
Заявки подали компании из России, Молдовы, Грузии, Венгрии, Словакии, Чехии, Румынии, Израиля, Украи ...
Producătorii francezi din regiunea Bordeaux au prezentat vinurile lor din 2015 în capitala Federației Ruse
В минувший вторник в столице Российской Федерации французские производители из региона Бордо предста ...