Portal de vinificatie si viticultura

Ministerul Finanţelor va sprijini introducerea de preţuri minime la vin, dacă aşa alege industrie

Mai devreme , ziarul „Izvestia” a raportat că biroul anul acesta poate să revizuiască preţurile minime de vânzare cu amănuntul pe vodca, brandy si vinuri spumante, precum şi instalaţi-le pentru băuturi de vin şi vin

Moscova, 2 iulie. TASS /. Ministerul Finanţelor din Rusia sint gata să ia în considerare introducerea unor preţuri minime de vin, în cazul în care o astfel de decizie, susţinută de participanţii la piaţă, a spus Viceministrul finanţelor Ilya Trunin.

„Am avut un standard răspunde că, dacă industria e de acord  şi există un consens, atunci noi suntem gata să luam în considerare,” a spus el.

Ziarul Izvestia raportate anterior, că Ministerul de finanţe anul acesta poate modifica preţurile minime de vânzare cu amănuntul pe vodka, brandy si vinuri spumante, precum şi instalaţi-le pentru băuturi de vin şi vin. Conform ziarului, Rosalkogolregulirovanie efectuează un calcul preliminar al prețurilor minime pe o formulă unică pentru toate tipurile de alcool.

Acum în Rusia preţul minim de vânzare cu amănuntul pentru vodca este 205 de ruble pe volum sticla 0.5 l, coniac-371 Rublă.

Sursa 

La aeroporturile din Georgia vor începe din nou să ofere vinuri turiștilor
La aeroporturile din Georgia se va relua acțiunea privind distribuirea vinului către turiști. Admini ...
Rusia a ridicat problema sorții vinurilor georgiene
Vinul georgianul este usor de inlocuit , daca importul acestuia este interzis. Această opinie a fost ...
Reducerea accizelor la alcool in Estonia
Premierul leton Krisjanis Karins va discuta în continuare reducerea accizelor la alcool cu ​​prim-mi ...