Portal de vinificatie si viticultura

Ministerul Finanţelor va sprijini introducerea de preţuri minime la vin, dacă aşa alege industrie

Mai devreme , ziarul „Izvestia” a raportat că biroul anul acesta poate să revizuiască preţurile minime de vânzare cu amănuntul pe vodca, brandy si vinuri spumante, precum şi instalaţi-le pentru băuturi de vin şi vin

Moscova, 2 iulie. TASS /. Ministerul Finanţelor din Rusia sint gata să ia în considerare introducerea unor preţuri minime de vin, în cazul în care o astfel de decizie, susţinută de participanţii la piaţă, a spus Viceministrul finanţelor Ilya Trunin.

„Am avut un standard răspunde că, dacă industria e de acord  şi există un consens, atunci noi suntem gata să luam în considerare,” a spus el.

Ziarul Izvestia raportate anterior, că Ministerul de finanţe anul acesta poate modifica preţurile minime de vânzare cu amănuntul pe vodka, brandy si vinuri spumante, precum şi instalaţi-le pentru băuturi de vin şi vin. Conform ziarului, Rosalkogolregulirovanie efectuează un calcul preliminar al prețurilor minime pe o formulă unică pentru toate tipurile de alcool.

Acum în Rusia preţul minim de vânzare cu amănuntul pentru vodca este 205 de ruble pe volum sticla 0.5 l, coniac-371 Rublă.

Sursa 

În Franța se vândе vin natural albastru
Новинку цвета морской волны производят из классического шардоне на южном побережье Испании. Купить в ...
Casa vinului Gancia din nou primeste  „Oscar”
8 august 2018, Канелли, Italia — Vin de casa Gancia, primul producător de vin spumant din Italia, an ...
Albastru vin și șampanie  în Liban
Proprietarul vinăriei Chateau Wadih la munte parte a Libanului Peter Andrei Iunes a anunțat lansarea ...