Portal de vinificatie si viticultura

Сea mai bună băutură alcoolică a Federației Ruse în 2018

Vinul din Crimeea „Bastardo Massandra” a fost cea mai bună băutură alcoolică a Federației Ruse în 2018. Acest lucru a fost anunțat de juriul concursului de degustare all-rus „Cupa SVVR-2018” în cadrul celui de-al VIII-lea Summit al vinificatorilor.

După cum notează KIA, vinul câștigător este băutura clasică „Massandra”, fiind produsă din 1966. Anul acesta, concursul de vin a avut loc pe sistemul actualizat în două etape. Juriul a constat din cei mai influenți experți în vin din Regatul Unit, Belgia, Finlanda, Austria-SUA și Ungaria.

Cel mai bun vin alb din Rusia în 2018 a fost recunoscut ca „Abrau-Durso” Riesling 2017. Cel mai bun roșu – rezervația de familie „Sikora a familiei Sikora” Cabernet-Sauvignon 2017. Câștigătorii în alte nominalizări sunt determinate.

Anterior a devenit cunoscut faptul că Ministerul Industriei și Comerțului și Roskachestvo intenționează să creeze un „ghid rusesc de vin”. Un membru al Uniunii sommelierilor și experților din Rusia, un expert important și vinovat rusesc de vinuri, Denis Rudenko, a declarat pentru NNS că este o inițiativă importantă pentru vinificația internă.

Sursa

Compania vinicolă Dagestan Agrolayn LLC a câștigat premii de argint
SOCHI, 15 iulie – RIA „Dagestan”. Compania vinicolă Dagestan Agrolayn LLC a câștig ...
Degustări de vin de la cele mai importante crame din România, la Palatul Parlamentului
Palatul Parlamentului este în acest weekend gazda unui eveniment de degustări de vin şi mâncare de s ...
Alcoolul produs din materiale vinicole va fi etichetat
Etichetarea specială va apărea pe etichetele produselor din alcool obținute din materiale vinicole. ...