Portal de vinificatie si viticultura

Noua sticlă strălucitoare a Allure Wine face o declarație de lux

Noua sticlă strălucitoare a Allure Wine face o declarație de lux îndrăzneață și de lux pe raftul de vin. Inspirată de piesa emblematică a lui Marilyn Monroe „Diamonds are a Girl’s Best Friend”, sticla a fost creată pentru cele trei vinuri ale mărcii: Merlot Rosé, Pinot Grigio și Cabernet Sauvignon.

ardagh_040919.jpg

Proprietarul mărcii Zimmermann-Graeff & Müller (ZGM), a indicat Grupul Ardagh să creeze concepte „strălucitoare” pentru sticla de vin, căutând feedback-ul clienților cu privire la conceptele care să ajute la modelarea designului final.

Echipa Grupului Ardagh de la Nienburg (Germania) a întâmpinat cu succes provocările de producție pe care le prezintă designul cu fațete deosebit de deosebit, inclusiv distribuirea sticlei în mod uniform și verificarea grosimii sticlei în zonele fațetate ale sticlei.

ZGM descrie marca drept „Unic luxos. Stilat. Și cu totul diferit. ”Directorul de marketing, Gerald Wüst, spune:„ Designul impresionant al sticlei și un sentiment extraordinar este unic în segmentul vinului. Procesul de dezvoltare profesională al grupului Ardagh ne-a ajutat să creăm finisajul îndrăzneț și luxos pe care ni l-am prevăzut.

Cele trei soiuri ale Allure Wine sunt disponibile la nivel internațional în sticlă de 75cl.

Sursa

Experții de la Universitatea Columbia de Mediu au spus că schimbările condițiilor climatice de pe planetă afectează negativ viile.
Experții de la Universitatea Columbia de Mediu au spus că schimbările condițiilor climatice de pe pl ...
Ruinele unui templu antic, care includea o fabrică de bere
In Japonia, angajații unei companii de construcții în timpul lucrărilor de pământ din Kyoto au desco ...
Ministerul Industriei și Comerțului a creat modalități de promovare a vinului de la producătorii locali.
Ministerul Industriei și Comerțului a creat modalități de promovare a vinului de la producătorii loc ...