Portal de vinificatie si viticultura

Perekrestok a lansat un nou club virtual, O! Wine.

Rețeaua de tranzacționare Perekrestok a lansat un nou club virtual, O! Wine. Serviciul este o secțiune specială din categoria „cluburi” din aplicația mobilă „Crossroads”, disponibilă tuturor utilizatorilor înregistrați ai aplicației.

fdd1f8f2f4692c382e60dcf52516fef7.jpg

Datorită noului serviciu, clienții se pot familiariza cu sortimentul de vin Crossroads, costul diferitelor băuturi și își pot verifica disponibilitatea într-o anumită rețea de magazine. În supermarketul propriu-zis, scanând codul de bare al sticlei prin intermediul aplicației, clientul va primi toate informațiile despre produs în mâinile sale în câteva secunde.

Clubul „O! Wine” a strâns toate datele necesare despre toate vinurile prezentate pe rafturile „Crossroads”: marcă, istoric de soiuri, compatibilitate cu mâncărurile etc. În plus, fiecare carte conține calificări ale vinului în diverse evaluări, atât profesionale, cât și amatoare, de exemplu, Wine Spectator, Robert Parker, Russian Wine Guide 2019, precum și Vivino.

Pentru Crossroads, lansarea unui astfel de serviciu nu este prima experiență de succes. Din 2018, Whisky Club este disponibil pentru clienți. Serviciile sunt similare în structură. „Whisky Club” are informații detaliate despre mai mult de o sută de nume ale băuturii, precum și un calculator de cocktail. Ca bonus pentru utilizatorii aplicației mobile în secțiunile clubului, sunt disponibile oferte speciale pentru achiziționarea de băuturi alcoolice la „Răscruce”.

Sursă

Prima etichetă „inteligentă” a fost brevetată și pusă în circulație
Prima etichetă „inteligentă” a fost brevetată și pusă în circulație, pe lângă un asistent virtual, v ...
Vinificatorii italieni s-au alăturat pentru a recrea o băutură alcoolică din insula greacă Hisos.
Vinificatorii italieni s-au alăturat pentru a recrea o băutură alcoolică din insula greacă Hisos. SU ...
Un grup de deputați din Rusia Unită a pregătit propuneri pentru un proiect de lege privind vinificația
Un grup de deputați din Rusia Unită a pregătit propuneri pentru un proiect de lege privind vinificaț ...