Portal de vinificatie si viticultura

Alcoolul produs din materiale vinicole va fi etichetat

Etichetarea specială va apărea pe etichetele produselor din alcool obținute din materiale vinicole. Acest lucru îl va distinge de alcoolul din struguri, raportează joi, 4 iulie, TASS, citând o sursă în serviciul de presă al Cabinetului.

Фото: ИЗВЕСТИЯ/Михаил Терещенко

„În urma examinării a două proiecte de lege privind modificarea Codului Fiscal în ceea ce privește controlul fiscal în producția și controlul alcoolului etilic, alcoolic și alcoolic, sa atras atenția asupra necesității înregistrării în procesul-verbal al ședinței a ordinului de elaborare a problemei vinificației realizate din materiale de vin „, – a spus interlocutorul agenției.

În Rusia, la 1 iulie, au intrat în vigoare noi norme privind achiziționarea anumitor tipuri de vinuri importate. Astfel, achizițiile de băuturi pentru nevoile de stat și municipale vor fi limitate. Normele vor afecta nu numai vinurile străine, ci și băuturile spumante, lichiorurile și fructele.

Potrivit experților, astfel de măsuri vor permite vinificatorilor ruși să extindă producția și să îmbunătățească calitatea produselor fabricate.

Sursa

Un grup de deputați din Rusia Unită a pregătit propuneri pentru un proiect de lege privind vinificația
Un grup de deputați din Rusia Unită a pregătit propuneri pentru un proiect de lege privind vinificaț ...
Perekrestok a lansat un nou club virtual, O! Wine.
Rețeaua de tranzacționare Perekrestok a lansat un nou club virtual, O! Wine. Serviciul este o secțiu ...
900 de sticle de coniac și lichior rar de pe fundul Mării Baltice
Daiverii au ridicat 900 de sticle de coniac și lichior rar de pe fundul Mării Baltice, relatează Gaz ...