Portal de vinificatie si viticultura

Echivalarea vinului autohton cu produsele agricole

Șeful adjunct al Roskachestvo, Ilya Loevsky, a propus echivalarea vinului autohton cu produsele agricole. Potrivit acestuia, organizația negociază de mult timp cu Rosalkogolregulirovanie și Serviciul Federal de Antimonopol (FAS) pe acest subiect.

„Vinul, desigur, este o băutură alcoolică, dar în toată lumea este un produs agricol, iar aceasta este o reglementare complet diferită și alte cerințe”, a declarat Loevsky pentru reporteri după un tur al cramei Massandra din 8 august.

Фото: ИЗВЕСТИЯ/Павел Кассин

Potrivit acestuia, vinul ar trebui să devină un produs agricol și să aibă preferințe adecvate, inclusiv în ceea ce privește publicitatea. Loevsky consideră că acest lucru va promova produse interne de înaltă calitate, notează RIA Novosti.

Pe 6 august, Roskachestvo a recomandat alegerea vinului din struguri ruși, deoarece la același preț va fi de calitate mai mare decât vinul obținut din materiile prime importate.

Sa menționat că, pentru a găsi o băutură rusă, este necesar să găsiți pe etichetă inscripția „Vinul unei indicații geografice protejate” (IGP) sau „Vinul unei denumiri de origine protejate” (ZNMP).

Sursa

900 de sticle de coniac și lichior rar de pe fundul Mării Baltice
Daiverii au ridicat 900 de sticle de coniac și lichior rar de pe fundul Mării Baltice, relatează Gaz ...
Startup Space Biology Unlimited a trimis douăsprezece sticle de vin Bordeaux la bordul Stației Spațiale Internaționale
PARIS, 3 noiembrie 2019, ora 11:48 – REGNUM Startup Space Biology Unlimited a trimis douăsprez ...
„Massandra”  „prima competiție de vin numită după Lev Golitsyn” care așteaptă oaspeți din Marea Britanie, SUA, Franța, Germania.
„Massandra”  „prima competiție de vin numită după Lev Golitsyn” care așteaptă oaspeți din Marea Brit ...