Portal de vinificatie si viticultura

Roscomnadzor cu o lună și jumătate și-a limitat accesul la 226 de site-uri, celor ce vindeau alcool

Petru Covaliov/TASS

Încă 68 de site-uri și furnizorii informat despre eliminarea ilegală de informații

MOSCOVA, 1 august. /AU/. Роскомнадзор lună și jumătate, a blocat 226 site-urile de internet care vând alcool, în conformitate cu decizia privind limitarea accesului la resurse, celor ce vindeau băuturi alcoolice de la distanță.

 

Despre aceasta oficiul raportat , miercuri, pe site-ul său oficial.

„În conformitate cu norma legală, a intrat în vigoare la 15 iunie 2018, în Rusia până în prezent se limitează accesul la 226 de pagini de internet cu informații despre vânzare cu amănuntul de vânzare la distanță în mod producției alcoolice”, se spune în comunicat.

În plus, încă 68 de site-uri și furnizorii de hosting informat despre eliminarea ilegală de informații cu privire la vânzarea de produse alcoolice. După expirarea termenelor stabilite de lege de executare a cerințelor, resursele de date, de asemenea, vor fi blocate.

Cu 15 iunie, pe cale extrajudiciară a început limitarea accesului la site-uri de la distanță de comercializare de alcool. Astfel de pagini de internet în baza de date Росалкогольрегулирования se înscriu în registrul Unic de site-uri restricționate, care duce Роскомнадзор. Pentru a interacționa departamente înființat de e-canal, în care participă, de asemenea, alte organe: FNS, ministerul de INTERNE și de Externe.

Sursa

 

În Franța se vândе vin natural albastru
Новинку цвета морской волны производят из классического шардоне на южном побережье Испании. Купить в ...
Casa vinului Gancia din nou primeste  „Oscar”
8 august 2018, Канелли, Italia — Vin de casa Gancia, primul producător de vin spumant din Italia, an ...
Albastru vin și șampanie  în Liban
Proprietarul vinăriei Chateau Wadih la munte parte a Libanului Peter Andrei Iunes a anunțat lansarea ...