Portal de vinificatie si viticultura

Albastru vin și șampanie în Liban

globallookpress/ Harry Laub

 

Proprietarul vinăriei Chateau Wadih la munte parte a Libanului Peter Andrei Iunes a anunțat lansarea producției de albastru de vin și de șampanie. Sfatuieste-l specialist din Franța, unde, de asemenea, lansează producția de albastru de vin.

Iunes  speră că noutatea va aduce piața vinului din Liban la un nou nivel. A devenit vinificatorul chirurgul va primi un colorant negru de struguri, care are un pigment, relatează Sputnik News.

Se adaugă acest colorant natural în vin alb, ca acesta imediat devine albastru sau albastru. Юнес este de gând să facă seci și de desert albastre de vin. El observă că numai datorită medicală, educație, el a reușit să scoată o formulă corectă de culoare albastră.

Ideea albastru vin ливанец a luat de la spanioli, dar refacut-o până la perfecta de culoare. În viitor, el va produce moale de cidru de mere, care va trimite în țările golfului, în cazul în care consumul de alcool este interzis. Iar primul lot de albastru vin deja în această vară va pleca în Italia.

Și dacă totul merge bine, iar gurmanzilor vinul va fi pe plac, atunci Iunes va lansa producția de albastru de șampanie, care este deja gata.

Sursa

Experții de la Universitatea Columbia de Mediu au spus că schimbările condițiilor climatice de pe planetă afectează negativ viile.
Experții de la Universitatea Columbia de Mediu au spus că schimbările condițiilor climatice de pe pl ...
Ruinele unui templu antic, care includea o fabrică de bere
In Japonia, angajații unei companii de construcții în timpul lucrărilor de pământ din Kyoto au desco ...
Ministerul Industriei și Comerțului a creat modalități de promovare a vinului de la producătorii locali.
Ministerul Industriei și Comerțului a creat modalități de promovare a vinului de la producătorii loc ...