Portal de vinificatie si viticultura

Albastru vin și șampanie în Liban

globallookpress/ Harry Laub

 

Proprietarul vinăriei Chateau Wadih la munte parte a Libanului Peter Andrei Iunes a anunțat lansarea producției de albastru de vin și de șampanie. Sfatuieste-l specialist din Franța, unde, de asemenea, lansează producția de albastru de vin.

Iunes  speră că noutatea va aduce piața vinului din Liban la un nou nivel. A devenit vinificatorul chirurgul va primi un colorant negru de struguri, care are un pigment, relatează Sputnik News.

Se adaugă acest colorant natural în vin alb, ca acesta imediat devine albastru sau albastru. Юнес este de gând să facă seci și de desert albastre de vin. El observă că numai datorită medicală, educație, el a reușit să scoată o formulă corectă de culoare albastră.

Ideea albastru vin ливанец a luat de la spanioli, dar refacut-o până la perfecta de culoare. În viitor, el va produce moale de cidru de mere, care va trimite în țările golfului, în cazul în care consumul de alcool este interzis. Iar primul lot de albastru vin deja în această vară va pleca în Italia.

Și dacă totul merge bine, iar gurmanzilor vinul va fi pe plac, atunci Iunes va lansa producția de albastru de șampanie, care este deja gata.

Sursa

Lansarea liniei De Kuyper actualizată pe piața rusă
20 august 2019, Moscova, Rusia – Grupul de companii Rust, cel mai mare producător și distribui ...
Firma agricolă Zolotaya Balka a lansat prima linie de vinuri de rezervă
Firma agricolă Zolotaya Balka a lansat prima linie de vinuri de rezervă sub numele de brand BALAKLAV ...
Casa Gancia premiază cele mai bune ferme de vinuri din Italia
15 august 2019, Canelli, Italia-Casa de vinuri Gancia, producătorul primului vin spumant din Italia, ...