Portal de vinificatie si viticultura

Startup Space Biology Unlimited a trimis douăsprezece sticle de vin Bordeaux la bordul Stației Spațiale Internaționale

PARIS, 3 noiembrie 2019, ora 11:48 – REGNUM Startup Space Biology Unlimited a trimis douăsprezece sticle de vin Bordeaux la bordul Stației Spațiale Internaționale (ISS), unde oamenii de știință vor trebui să își dea seama cum afectează microgravitatea și mediul spațial conținutul sticlelor de vin. Acest lucru este raportat de QUARTZ.

Вино

Sticlele de vin au fost livrate ca parte a încărcăturii navei Cygnus, care a fost lansată sâmbătă, 2 noiembrie, pe racheta Antares dintr-un cosmodrom din Virginia, în Statele Unite.

Cercetătorii sugerează că stocarea prototipurilor pe ISS, care va dura un an, va avea un efect pozitiv asupra bacteriilor și va permite o mai bună înțelegere a proceselor de maturare a vinului. Acest experiment va extinde cunoștințele despre evoluția organismelor, deoarece se află în spațiu schimbă procesele biologice.

În viitor, rezultatele obținute pot fi utilizate la dezvoltarea produselor de protecție a culturilor în condiții climatice schimbătoare.

Reamintim, după cum a raportat REGNUM mai devreme, nava spațială Cygnus va ajunge la ISS pe 4 noiembrie și va livra 3,7 tone de marfă către stația orbitală, inclusiv materiale pentru cercetarea științifică și echipamentele de asistență a vieții echipajului. Această lansare a fost a douăsprezecea pentru Northrop Grumman, o companie privată, ca parte a programului de livrare a mărfurilor contractat de ISA de la NASA.

Sursa

Experții de la Universitatea Columbia de Mediu au spus că schimbările condițiilor climatice de pe planetă afectează negativ viile.
Experții de la Universitatea Columbia de Mediu au spus că schimbările condițiilor climatice de pe pl ...
Ruinele unui templu antic, care includea o fabrică de bere
In Japonia, angajații unei companii de construcții în timpul lucrărilor de pământ din Kyoto au desco ...
Ministerul Industriei și Comerțului a creat modalități de promovare a vinului de la producătorii locali.
Ministerul Industriei și Comerțului a creat modalități de promovare a vinului de la producătorii loc ...