Portal de vinificatie si viticultura

Startup Space Biology Unlimited a trimis douăsprezece sticle de vin Bordeaux la bordul Stației Spațiale Internaționale

PARIS, 3 noiembrie 2019, ora 11:48 – REGNUM Startup Space Biology Unlimited a trimis douăsprezece sticle de vin Bordeaux la bordul Stației Spațiale Internaționale (ISS), unde oamenii de știință vor trebui să își dea seama cum afectează microgravitatea și mediul spațial conținutul sticlelor de vin. Acest lucru este raportat de QUARTZ.

Вино

Sticlele de vin au fost livrate ca parte a încărcăturii navei Cygnus, care a fost lansată sâmbătă, 2 noiembrie, pe racheta Antares dintr-un cosmodrom din Virginia, în Statele Unite.

Cercetătorii sugerează că stocarea prototipurilor pe ISS, care va dura un an, va avea un efect pozitiv asupra bacteriilor și va permite o mai bună înțelegere a proceselor de maturare a vinului. Acest experiment va extinde cunoștințele despre evoluția organismelor, deoarece se află în spațiu schimbă procesele biologice.

În viitor, rezultatele obținute pot fi utilizate la dezvoltarea produselor de protecție a culturilor în condiții climatice schimbătoare.

Reamintim, după cum a raportat REGNUM mai devreme, nava spațială Cygnus va ajunge la ISS pe 4 noiembrie și va livra 3,7 tone de marfă către stația orbitală, inclusiv materiale pentru cercetarea științifică și echipamentele de asistență a vieții echipajului. Această lansare a fost a douăsprezecea pentru Northrop Grumman, o companie privată, ca parte a programului de livrare a mărfurilor contractat de ISA de la NASA.

Sursa

Un grup de deputați din Rusia Unită a pregătit propuneri pentru un proiect de lege privind vinificația
Un grup de deputați din Rusia Unită a pregătit propuneri pentru un proiect de lege privind vinificaț ...
Perekrestok a lansat un nou club virtual, O! Wine.
Rețeaua de tranzacționare Perekrestok a lansat un nou club virtual, O! Wine. Serviciul este o secțiu ...
900 de sticle de coniac și lichior rar de pe fundul Mării Baltice
Daiverii au ridicat 900 de sticle de coniac și lichior rar de pe fundul Mării Baltice, relatează Gaz ...