Portal de vinificatie si viticultura

Avantajele preferențiale accizelor pe piața internă de vin

MOSCOVA, 10 iul — RIA Novosti. SAD ECA „Фанагория” negativ se referă la ideea de a anula joase accizelor la căile liniștite și vinuri spumante cu protejate de o indicație geografică protejată (ЗГУ), considerând această măsură de sprijin care contribuie la dezvoltarea vinificației, a relatat pentru RIA Novosti serviciul de presă al companiei.

„Atitudinea SA ECA „Фанагория” la inițiativa de a anula reducerea accizelor la căile liniștite și vinuri spumante ЗГУ brusc negativ. Actuala măsură – una dintre puținele cu adevărat contribuie la dezvoltarea vinificației”, — a remarcat în cadrul companiei. În ceea ce privește propunerile atribuită la mărfurile supuse accizelor mărfurile de struguri, apoi, ca presupun reprezentanții „Фанагории”, introducerea unei astfel de oferte, probabil, ar fi devenit un „know-how la nivel global”.

În duminica a fost publicat proiectul „direcțiile Principale de bugetare, fiscale și vamale și politicii tarifare în 2019 anul și perioada de planificare 2020 și 2021 de ani”, care este elaborat de ministerul finanțelor. În special, ministerul oferă cu anul 2019 instala un singur accizele la import și autohtone de vin și șampanie.

Totodată, ministerul Finanțelor în proiectul „direcții Principale” oferă atribuită la mărfurile supuse accizelor mărfurile și el de struguri, utilizate în producția de vin. Iar producătorii care utilizează ca materie primă de struguri producție proprie, ministerul Finanțelor propune să ofere deduceri fiscale cu aplicarea într-o treaptă superioară ratei.

„Фанагория” — una dintre cele mai mari întreprinderi vinicole din Rusia, situat la Таманском peninsula în regiunea Krasnodar. Podgoriile companiei acoperă o suprafață de peste 2,8 mii de hectare. Compania exportă vinuri în China, Suedia, marea Britanie și țările CSI. În 2018, producătorul intenționează să intre pe piețele din Germania, Canada, Franța și SUA.

 

 

Sursa

În New York, va prezenta un film despre emigrantul rus, care a creat vinul american
Premiera filmului documentar „Andrew – Vocea vinului”, care povestește despre faim ...
Inregistrarea a inceput pentru o cursa de vin din Franta
În timpul acestui maraton, alergătorii vor face un traseu de 42 de kilometri și vor gusta 20 de tipu ...
Benzinăriilor cu dreptul de a vinde alcool
A avut loc o discuție în țară cu privire la faptul dacă merită reaprovizionarea benzinăriilor cu dre ...