Portal de vinificatie si viticultura

Prima etichetă „inteligentă” a fost brevetată și pusă în circulație

Prima etichetă „inteligentă” a fost brevetată și pusă în circulație, pe lângă un asistent virtual, vină Cantina Colli Murgia di Gravina din regiunea Bari, regiunea Apulia, producând exclusiv vin de origine biologică.

В Италии появилась первая интеллектуальная винная этикетка

Aceasta este prima etichetă care creează o interacțiune interactivă între producător și consumator și este primul asistent virtual din sectorul vinicol, care este activat citind codul QR al etichetei de pe un smartphone. Într-un mod atât de simplu, puteți obține informații despre vinărie, vinurile și mâncărurile sale cu care se amestecă bine, rezervați locuri pentru degustări organizate și urmăriți istoria producției vinului și a vinăriei, care este descris în detaliu în raportul video.

Saverio PEPE, directorul vinăriei, explică:

„Ideea este de a restabili încrederea între producător și consumator, pierdut în mare parte de multe crame, întrucât au delegat această zonă exclusiv distribuitorilor și vânzătorilor de bunuri. Datorită acestei inovații, suntem capabili să urmărim consumatorii produselor noastre, inclusiv în țările în care nu am avut niciodată vânzări. Obținem imagini scanate ale produselor noastre chiar din Chile și Filipine. ”
În timp ce cartea de vizită a acestui produs, adică eticheta, este artificială, deoarece a fost creată cu ajutorul inteligenței artificiale, conținutul sticlei, adică vinul, sunt cele mai naturale produse. Toate vinurile acestei întreprinderi sunt de origine organică, certificate „bio”.

Acest crama a fost primul din regiunea Apulia care a lansat exclusiv vin de origine organică, fără substanțe chimice sau aditivi, ceea ce crește semnificativ costul de producție.

Sursă

Vinificatorii italieni s-au alăturat pentru a recrea o băutură alcoolică din insula greacă Hisos.
Vinificatorii italieni s-au alăturat pentru a recrea o băutură alcoolică din insula greacă Hisos. SU ...
Un grup de deputați din Rusia Unită a pregătit propuneri pentru un proiect de lege privind vinificația
Un grup de deputați din Rusia Unită a pregătit propuneri pentru un proiect de lege privind vinificaț ...
Perekrestok a lansat un nou club virtual, O! Wine.
Rețeaua de tranzacționare Perekrestok a lansat un nou club virtual, O! Wine. Serviciul este o secțiu ...