Portal de vinificatie si viticultura

Vinurile producătorilor Kuban au primit 46 de medalii.

La Londra, a rezumat concursul de prestigiu al International Wine Challenge (IWC), la care au participat reprezentanti ai Teritoriei Krasnodar.

Acest eveniment implică mii de mostre de produse vitivinicole din întreaga lume. Evaluarea este efectuată de sute de experți internaționali prin metoda selecției „orb”, informează serviciul de presă al administrației regionale.

În anul 2019, vinificatorii Kuban au câștigat 37 de premii, dintre care 19 medalii și 18 diplome. Vinurile unor astfel de întreprinderi din Teritoriul Krasnodar ca „Kuban-Vino”, „Divnomorye”, „Estate” Sikora „,” Sauk-Dere „,” Abrau Durso „au fost foarte apreciate.

După cum sa raportat anterior, „știrile Kuban”, vinăria „Kuban-Vino” a câștigat 3 medalii de bronz la InternationalWineChallenge. Premiile au fost acordate vinurilor: spumante „Aristov Cuvée Alexander Pino Blanc de Noir” 2017 și „Aristov Cuvée Alexander Roze de Pino” 2017, precum și colectarea de vin alb sec, „Chardonnay. Chateau Taman Reserve „2013. În plus, diplomele de onoare au fost acordate” High Beach. Syrah 2017 și Chardonnay. Rezervația Chateau Taman „2013.

Vinificatorii din Teritoriul Krasnodar au câștigat premiile concursului internațional „Rusia de Sud”. Vinurile producătorilor Kuban au primit 46 de medalii.

Două nume de vinuri licoroase de pe teritoriul Krasnodar au intrat pe lista celor mai bune Roskachestvo. În special, lista a inclus Fanagoria (Liquoric) Cahors 2016 și desertul Kuban-Vino Cahors Taman 2017.

 

Вина кубанских производителей завоевали 37 наград на конкурсе International Wine Challenge

 

Sursa

Сonferință Ucraineana despre problemele legate de viticultură și vinificație
Cea de-a cincea ediție a Conferinței  va avea loc în perioada 17-18 august curent în Zaporizhia, car ...
Compania vinicolă Dagestan Agrolayn LLC a câștigat premii de argint
SOCHI, 15 iulie – RIA „Dagestan”. Compania vinicolă Dagestan Agrolayn LLC a câștig ...
Degustări de vin de la cele mai importante crame din România, la Palatul Parlamentului
Palatul Parlamentului este în acest weekend gazda unui eveniment de degustări de vin şi mâncare de s ...