Portal de vinificatie si viticultura

Win Altogrande a reușit să câștige competiția spaniolă Zarcillo

Organizatorii concursului de prestigiu Zarcillo au rezumat. Victoria a mers la  Altogrande, rusul O. Bulaev.

Potrivit lui Bulayev, el este foarte mândru de premiul primit, deoarece o mulțime de muncă a fost investită în crearea  Altpgrande. Vinificatorul a mulțumit echipei de la Altogrande pentru câștigarea acestui concurs de prestigiu.

Bulaev a recunoscut că bunicul său este  vinificator. Locuiește în partea centrală a Federației Ruse. În copilărie, Bulaiev a vizitat adesea bunicul său în sat. De atunci, a iubit vinificația. Potrivit antreprenorului, el intenționează să continue să lucreze pentru a deschide noi orizonturi.

În ultimii trei ani, vinul Altogrande creat de ruși a fost marcat de diverse premii. În special, a reușit să câștige medalia de aur mare la concursul Zarcillo. În general, au fost anunțate aproximativ 2 000 de mostre de vinuri din 25 de țări ale planetei noastre pentru participarea la concurs. Juriul concursului a recunoscut recolta de la Altogrande Vendimia Seleccionada 2014 ca cea mai bună băutură.

Competiția Zarcillo a avut loc din 1991 pentru a promova producția spaniolă de vin și a îmbunătăți calitatea băuturilor produse în Spania.

Sursa

Benzinăriilor cu dreptul de a vinde alcool
A avut loc o discuție în țară cu privire la faptul dacă merită reaprovizionarea benzinăriilor cu dre ...
Vin georgian prezentat la expoziția internațională din Dusseldorf
27 companii georgiene pentru producția de produse vitivinicole participă la expoziția internațională ...