Portal de vinificatie si viticultura

Lansarea liniei De Kuyper actualizată pe piața rusă

20 august 2019, Moscova, Rusia – Grupul de companii Rust, cel mai mare producător și distribuitor de băuturi alcoolice din Europa Centrală și de Est, și De Kuyper Royal Distillers, producătorul mondial de băuturi alcoolice, anunță lansarea liniei pe piața rusă De Kuyper într-un design actualizat.

Noul slogan al mărcii – „Own Cocktail” („Deveniți un Cocktail Pro”) – exprimă conceptul principal al lui De Kuyper: crearea pregătirii unui cocktail și alegerea celui mai potrivit lichior. Linia actualizată include atât lichiorurile clasice într-un design elegant restrâns elegant, precum și variații mai îndrăznețe, decorate într-un stil creativ strălucitor. Astfel, veți observa imediat diferența dintre lichior pentru un cocktail tradițional și lichior pentru un mix nou și neobișnuit.

Un loc important în linia lichiorurilor clasice îl ocupă: ingredientul principal al cocktail-ului Margarita este De Kuyper Triple Sec, componenta strălucitoare a Espresso Martini este De Kuyper Crème de Café și indispensabilă De Kuyper Blue Curaçao în cocktailul Blue Lagoon. Astăzi, cele mai populare gusturi ale lichiorului De Kuyper sunt: ​​pepene verde, fructe de pasiune și căpșuni sălbatice. În plus, De Kuyper va înlocui curând sortimentul cu arome de piersici și ananas, care nu vor fi mai puțin populare.

Experții de la Universitatea Columbia de Mediu au spus că schimbările condițiilor climatice de pe planetă afectează negativ viile.
Experții de la Universitatea Columbia de Mediu au spus că schimbările condițiilor climatice de pe pl ...
Ruinele unui templu antic, care includea o fabrică de bere
In Japonia, angajații unei companii de construcții în timpul lucrărilor de pământ din Kyoto au desco ...
Ministerul Industriei și Comerțului a creat modalități de promovare a vinului de la producătorii locali.
Ministerul Industriei și Comerțului a creat modalități de promovare a vinului de la producătorii loc ...