Portal de vinificatie si viticultura

„Parada de Aur” a vinului din Armenia

YEREVAN, 9 septembrie. Novosti-Armenia. „Tariri” este regina vinurilor, cea mai bună dintre vinurile armene. ”Aceasta a fost anunțată în cadrul ceremoniei de premiere la concursul internațional„ Grand International Wine Award MUNDUS VINI ”din Germania.

170 de experți internaționali din 45 de țări au degustat și evaluat timp de câteva săptămâni, apoi au selectat cele mai bune vinuri din lume.

Armenia Wine Company a urcat pe podium ca medaliată cu aur.

La cea de-a 24-a competiție a celui de-al 24-lea concurs internațional Grand Wine Wine MUNDUS VINI, vinul alb uscat Tariri produs în 2017 de Armenia Wine, împreună cu brandurile internaționale, a fost distins cu cea mai bună medalie de aur din Show Armenia. Vinul alb armean în fața „Tariri” a primit pentru prima dată un premiu atât de înalt și autoritar.

În cadrul competiției „MUNDUS VINI Summer Tasting 2019”, fondată acum 18 ani în Germania și câștigată faimă la nivel mondial, triumful Armeniei Wine nu s-a limitat doar la „parada de aur”: vinul trandafir „Takar” și vinul roșu de masă „Takar” au câștigat și medalia de argint Recoltare 2017.

„Particularitatea vinului armenesc este că simțiți ceva ce nu puteți exprima în cuvinte”, un membru al juriului internațional reprezentând Franța a exprimat această evaluare a marelui chansonnier Charles Aznavour către vinificatorul nostru francez, exprimând admirația pentru vinul „Tariri” și exprimând disponibilitatea de a vizita vină Armenia. în Armenia.

„Visele din Armenia Wine devin realitate … Avem premii de la diverse competiții internaționale. Totuși, pentru prima dată, vinul alb armenesc a primit astfel de note ridicate. Suntem mândri să spunem asta, deoarece competiția este acerbă, vinurile din întreaga lume au fost prezentate”, a spus Jean. Baptiste Sulan este consilierul principal pentru Armenia Wine din orașul francez Bordeaux.

Oaspeții adunați au fost interesați de care este secretul numelui vinului „Tariri” și ce se arată pe etichetă.

Vinul Tariri super-premium este o reminiscență a unei călătorii reale către originile vinificației armenești. ei, care au căutat să prospere grădinile, ar putea avea grijă și de familiile lor și de întregul regat „, a spus vinificatorul șef Grigor Aleksanyan.

La rândul său, Sulan s-a grăbit să adauge că acest vin este cu adevărat unic: datorită unui amestec de soiuri speciale de struguri care folosesc soiuri franceze Chenin, Aligote și Kangun armean, este îmbătrânit în butoaie de stejar francez

Sursă

Experții de la Universitatea Columbia de Mediu au spus că schimbările condițiilor climatice de pe planetă afectează negativ viile.
Experții de la Universitatea Columbia de Mediu au spus că schimbările condițiilor climatice de pe pl ...
Ruinele unui templu antic, care includea o fabrică de bere
In Japonia, angajații unei companii de construcții în timpul lucrărilor de pământ din Kyoto au desco ...
Ministerul Industriei și Comerțului a creat modalități de promovare a vinului de la producătorii locali.
Ministerul Industriei și Comerțului a creat modalități de promovare a vinului de la producătorii loc ...